Home

Artikler

Aktivitetskalender

Er der forslag og/eller arrangementer til kalenderen kan disse gives til endten Pia eller Mai.

I Rosenholm Rideklub arbejder vi i øjeblikket på at øge sammenholdet i klubben.

line-height: normal;">Dette gør vi blandt andet ved at arrangere en masse aktiviteter for klubbens medlemmer. For at kunne gennemføre disse forskellige arrangementer, har vi brug for hjælpere i alle afskygninger. Det kan være alt lige fra at bage en kage til at få caféen op og køre, etc. Der er opgaver både for hestekyndige og ikke-hestekyndige!


I kalenderen nedenfor kan I se hvilke aktiviteter, der bliver planlagt i løbet af året. Vi vil løbende opdatere kalenderen, således at I altid vil kunne holde jer orienteret om hvad der kommer til at ske.

For at få flere hjælpere til disse arrangementer, vil vi prøve at oprette en liste med mulige hjælpere, der kan kontaktes inden et arrangement. Bliver man skrevet på denne liste, forventes man ikke at hjælpe hver gang.

Er man interesseret i at hjælpe til kommende arrangementer, så skriv en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  med oplysninger om navn, kontaktoplysninger og evt. hvis der er bestemte opgaver man vil hjælpe med.

Vi håber at rigtigt mange vil være med til at hjælpe klubben videre og styrke sammenholdet i klubben!

 
 
 
Funktioner for frivillige stævnehjælpere 

AKTIVITETSKALENDER

 BESTYRELSENS JULEBREV

Her kan du betale med MobilePay:

Se Rosenholm Rideklubs seneste video

Udmugning af elevhestenes bokse. Se Louise instruktionsvideo her:


Rosenholm Rideklub er nu certificeret:

DRF sikkerhed gul 100x100px

DRF driftogorganisation 238pixels

DRF elevskole 100pixels

Gå til toppen