HomeKlubbenBliv SponsorOK Sponsoraftale
300x250 Banner

Støt Rosenholm Rideklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Rosenholm Rideklub, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Rosenholm Rideklub.

Støt lokalsporten ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil
Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karin Jensen på 61 30 38 22 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Sponsorcheck 2016

Igen i år har Rosenholm Rideklub modtaget SPONSORCHECK fra OK. Sponsorbeløbet er stadig større end sidst, da vi med tak har modtaget kr. 2.027,59. Vi vil gerne sige mange tak til alle vores medlemmer, der flittigt køber brændstof og el hos OK, og derved støtter deres rideklub

Sponsorcheck 2015

I år har Rosenholm Rideklub modtaget en SPONSORCHECK fra OK. Også i år er beløbet større en tidligere, da vi har modtaget et beløb på kr. 1.523,49. Vi takker alle vore medlemmer, der handler hos OK og samtidig støtter os

Sponsorcheck 2014

Igen i år har Rosenholm Rideklub modtaget en SPONSORCHECK fra OK! I år større end nogensinde tidligere. Vi har modtaget et sponsorbeløb på kr. 1.157,18. Klubben vil gerne sige tak til alle vore medlemmer, der er flinke til at oprette et OK benzinkort, og flittigt gør brug af kortene. I år er der kommet 4 nye brugere til!!

Sponsorcheck 2013

Igen i år modtog Rosenholm Rideklub en SPONSORCHECK FRA OK. I år udgjorde sponsorbeløbet kr. 1.001,25. Klubben takker alle medlemmer, der har oprettet et OK benzinkort, og flittigt gør brug af kortene!

Sponsorcheck 2012

Klubbens kasserer modtog en tidlig morgenstunde en SPONSORCHECK fra OK på kr. 968,54 for 2012. Rosenholm Rideklub siger tak tl alle de medlemmer, der flittigt har gjort brug af deres OK benzinkort.

Vi opfordrer til, at klubbens medlemmerne stadig tegner en sponsoraftale!