HomeKlubbenUdvalg

Udvalg

Rosenholm Rideklub har valgt at organisere sig med følgende udvalg:

• Sportsudvalg
  • Juniorudvalg

Sportsudvalg:

Mødedato:                     Referat
 søndag 1. marts 2015

Juniorudvalg:

Formand: Conni Kjær Petersen

Mødedato:                   Referat:

Sponsorudvalg

Animeret smiley Animeret smiley
Mai Eriksen Anne-Louise Davidsen
TLF: xx xx xx xx TLF: 24 49 89 56
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Animeret smiley Animeret smiley
Julie Jensen  Pernille Laursen
TLF: xx xx xx xx TLF: xx xx xx xx
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. xxx(a)xxx.dkDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest opdateret: Onsdag, 30. november 2016 21:55