HomeKlubbenUdvalgPR- og sponsorudvalg

PR- og sponsorudvalg

Konstitueret pr. 18. juni 2015

Anne-Louise Mostrup Davidsen      2449 8956                       Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pernille Laursen

Udvalget varetager følgende PR opgaver:

• Klubbens forbindelse til pressen.
    Det er udvalgets opgave at opbygge og vedligeholde klubbens gode navn og renommé i offentlighedens øjne

• Pressen forsynes med jævne mellemrum med pressemeddelelser med nyt i klubben. Dette er specielt gældende i forbindelse med stævner, åbent hus arrangementer og andre arrangementer med bred interesse i offentligheden.

Udvalget varetager følgende sponsoropgaver:

• Kontakt til lokale virksomheder
  • Afholde sponsorarrangementer
  • Sponsorpleje
  • Udvikling af sponsorpakker
  • Udvikling af sponsormateriale
  • Skiltning i ridehal
  • Fondsansøgninger

Rosenholm Rideklub tegner gerne virksomhedssponsorater. Disse er fuldt fradragsberettiget, da der alene er tale om reklamesponsorater. Læs "Er din virksomhed sponsor?" fra Skat her

Klubben står foran nogle store projekter i fremtiden - hvis andre brænder for at deltage i arbejdet med at skaffe og pleje vores sponsorer, er de meget velkomne!