HomeKlubbenUdvalgSportsudvalg

Lea Damgaard
Camilla Baastrup
René Lyngø

(nedenstående punkter er kun foreslag til udvalgets arbejde)

• Planlægning af klubbens stævnearrangementer hvad angår Distrikts, Klub og træningsstævner.

Afvikling af træning og klubstævner, herunder:

Fastlæggelse af klasser.

Udarbejdelse af propositioner.

Tidsplan for anmeldelsestidspunkt m.v.

Eventuel invitation af andre klubber.

Rekvisition af anmeldelsesblanketter - evt. tilmeldingslister.

Indskud - evt. startafgift.

Stævneprogram.

Stævneleder og andre officials.

Sløjfer og præmier

Klargøring af dressur og springbaner i samarbejde med juniorudvalg og de frivillige hjælpere.

• Evt. vandrepræmie til rådighed for klubstævner, herunder inddragelse fra sidste præmietager, indgravering samt udarbejdelse - evt. ændring af statuetter.

• Kontrol med evt. holderhvervede præmier.

• Føring af placerings-/ kvalifikationskartotek for klubbens ryttere, herunder meddelelse til forbund og distrikt.

• Udarbejdelse af kort beretning, der skal tilsendes formanden sendes den 15. januar vedr. aktiviteter og resultater opnået i sæsonen med henblik på optagelse i formandens beretning. Alternativt kan stævneberetning aflægges af stævnekoordinator.

• Hvad angår informationen til webmaster skal specielt påses at resultater ved stævner samt diverse stævneterminter tilgår denne.

Senest opdateret: Onsdag, 21. september 2016 19:48