HomeKlubbenVisioner og værdierSamarbejdspartnere og Sponsorer

Samarbejdspartnere og Sponsorer

Arbejdsgruppen tager i løbet af 2016/2017 kontakt til flere fonde med henblik på udviklingen af klubbens nye fritids og rideanlæg og tilvejebringelse af de nødvendige midler.

Vi sætter ud for at bringe det hele projekt godt i mål, og tager derfor kontakt til forskellige fonde fx.:

• Lokale- og Anlægsfonden
    • LAG Djursland

----------------------------------------------------------------------------------------------------

elro fondenElro fonden1

I foråret 2015 fik vi helt ny belysning i vores ridehal med støtte fra Elro Fonden. Vi siger tusind tak til Elro Fonden for deres velvillige støtte. Det var en rigtig dejlig gave at få i vores 10 års jubilæumsår. Vi har gennem forår sommer og efterår afholdt stævner med masser af deltagere, der alle udtrykte stor begejstring vores nye belysning. Samtidig gør det jo heller ikke noget at vi sparer penge på vores elregning.