HomePensionOpstalder

Opstaldning

Bestyrelsen er klubbens daglige ledelse og repræsenterer klubben i alle forhold. Derfor kan alle henvendelser vedrørende opstaldning og vilkår kun rettes til Rosenholm Rideklubs bestyrelse

Rosenholm rideklub driver i klubbens regi både rideskole og opstaldningssted. Rosenholm ridelub er IKKE en privat stald.

Alle nye hesteejer skal være beviste om dette faktum, før de siger ja til at være opstalder hos os, da det forventes at de private hesteejer tag hensyn til både vore elever og vore elevhest

Opstaldning på Rosenholm rideklub, vi har 3 dejlig stald som hvor nogen af boksen er med vindue ud til gaden og andre men bokse vindue ud til staldgangen, der vandspiltov i den stor stald med varmt vand og solarium. Der opbindingsplads. Der er varme på i sadelrummet om vinter, det bliver aflåst til sadel rummer om natten, der video overvågning i sadelrummet, høladen, pillerummet og i foderrummet. Der bliver for 2 gang om dag morgen og aften, mulighed for tilkøb til middag.
Der mulighed for at købe wrap til sin hest, som bliver lagt i boksen.

Der foder ca. kl. 07:30 igen kl. 12:00-14:00 og igen mellem kl. 19:00 - 21:30

Der staldpersonale på i weekenden, det er de sammen personale som passer stald i dagligdagen, så de kender hesten.

Vi har vinterfold og stor sommerfold og sygefold, man få tildelt en fold sammen med nogen andre hesteejere, hvor der mulighed for tilkøbe wrap ud til fold. Der mulighed for at få tage sin hest ind til middag ved tilkøb. Der opdelt fold hopper, vallakker og blandet.

Vi har en ridehal 20x60 og to udendørs ridebaner 20x60 og 20x40, der lys på og de er indhegnet, den stor udendørs ville kunne bruge hele året rundt. Vi har skridstiger på sted stor og små.

Hos os er der plads til alle, om du er turrytter eller stævenrytter, vi kommer jo alle som af en grund og det er for at være hos hesten.

Det er altid muligt at komme på venteliste til anden boks hvis man ønsker en anden. Man skal blot tage kontakt til bokssudlejer.

Rosenholm Rideklub tilbyder ikke opstaldning til hingste.

 

Ledige bokse

Pr. 1/4-2018
3 heste boxe
2 pony boxe

Pr. 1/5-2018
4 heste boxe
2 pony boxe

 


 

 Næste Staldmøde

24. april 2018 kl. 18.30 i Rytterstuen

Se dagsorden her


 


 

 Optaldningskontrakt

Ser opstaldningskontrakten her

 

 

 

 

Senest opdateret: Torsdag, 05. april 2018 20:40

Gå til toppen