HomeStævnerChampionat Pokal
Championats Pokalen

Du samler points som ekvipage (hest/pony og rytter) ved ALLE stævner i DRF regi!! (både ude og hjemme og til både E-D-C-B-og A stævner, pånær holddressurklasser ved vores E-stævner).

Pokalerne tilfalder den rytter der igennem hele sæsonen har optjent flest point i den enkelte disciplin.
Pokalerne uddeles til vores årlige julestævne.

Resultaterne ses gerne indberettet 30 dage efter de er erhvervet! Championatet kører frem til 30. november og de sidste resultater skal være indberettet senest 1. december i året!. Championatet starter altid 1. december og kører frem til 30. november  det efterfølgende år.

Du skal selv indberette resultater efter hvert stævne HER, og du kan løbende følge indberetningerne og det forløbige resultat på hjemmesiden.

Det er dermed op til den enkelte rytter, at holde øje med, om det foreløbige resultat på hjemmesiden svarer overens med det faktiske. Hvis du oplever fejl i udregningen eller lignende, gør hurtigst muligt og senest 30 dage efter at point er erhvervet, opmærksom på det på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så fejlen kan blive rettet.

Det er vigtigt at du indberetter korrekt!!! Opgiver du fejlagtige/uberettigede resultater vil det medføre bortfald af muligheden for at erhverve championatspokalen.

I Rosenholm Rideklub (RORK) ser vi frem til at skulle overrække disse to pokaler til vores flittige ryttere.

Har du spørgsmål send endelig en email til Anne-Louise Davidsen (championatspokal ansvarlig) på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan også spørge Anne-Louise eller resten at stævneudvalget på rideskolen.

Se det Point-skema  her.
Se Championatsstillingen her.

 

 

 

Senest opdateret: Mandag, 27. november 2017 07:53

Gå til toppen